2013. augusztus 24., szombat

A mai kabaré helyzetéről...

Retro, retro és akkor mi van – kérdezi sok mai fiatal…

Semmi. És ez a legnagyobb baj. A magyarok szeretnek szórakozni, nevetni. Ebben mediterrán a stílusunk – meg a nőzésben…de másban sehol! És ez a baj!
Felnőtt egy generáció, akik nem termeltek ki olyan új humoristákat, akik hoztak egy intellektuális, politikai és  szájról-szájra adható egyedi humort.
Próbálkozások vannak. És ez jó! Nagyon Jó!
Minden magyar TV csatorna érzi, tudja, hogy a mi kis hazánk tagjai szereti jól érezni magát, jókat nevetve és érezve a bőrében.
Manapság annyiban hasonló a retro humor aranykorához a 80-as évekhez jelen helyzetünk, hogy annyira kilátástalan minden, hogy ezt túlélni CSAK humorral lehet!
Mint Akkor!
Az a hihetetlen, hogy a legtöbb Blogomon látható Retro kabaré videó még ma is AKTUÁLIS!
A mai silány altesti és egyéb humortalan Stand-up comedy műfaját ostromló fiatalok közül nagyon elszomorító a jövőkép! Tulajdonképpen NINCS is!
Van mostanában jelen fiatal „humoristáink” által kreált szállóige vagy humor? NINCS!
Még a mai fiatal humorbomba próbálkozások is elhalnak…nem szeretik őket. Nincs is mit. Látjuk elégszer a felvételeken, hogy sok a kínos csend és az erőltetett nevetés. Akkor meg MI értelme?
Meg kell elégednünk azzal, hogy van egy Litkai Gergőnk, Kőhalmi Zoltánunk és Varga Ferenc Józsefünk akik hozzák azt a MINŐSÉGI VIDÁM,HUMOROS és BÁRMIKOR ÚJRA ÉLVEZHETŐ klasszikus, magyar humorbombára termett MINŐSÉGI, RETRO HUMOR VILÁGOT IDÉZŐ, IGAZI MAGYAR VIDÁMSÁGOT!
ÉS EZT KÖSZÖNJÜK NEKIK!!!


Addig is marad az igazán mosolyfakasztó RETRO KABARÉ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése